Публікації
11:34
30 Листопада
282

У Тернополі відбудеться XXI міжнародний фестиваль JazzBez (програма)

Публікації

4-5 грудня в Тернополі традиційно відбудеться вже 21-й міжнародний фестиваль JazzBez.

Цьогоріч квитків буде менше через карантинні обмеження.

Придбати квитки можна на сайті концертної агенції https://pingpong.com.ua/ у ЦУМі (відділ Коніка) та у касі Драмтеатру.

Серед запрошених зірок – музиканти з США, Італії, Польщі, Швейцарії, Болівії та України, повідомляють на сайті Тернопільської міської ради.

Учасники ХХІ міжнародного джазового фестивалю JazzBez.:

4 грудня:

INGRID ARTHUR (США) (разом з українськими та польськими музикантами Якубом Мізерацьки, Ігорем Гнидіним та Анастасією Литвинюк).
Інгрід Артур – учасниця легендарного гурту The Weather Girls (автора хіта It’s Raining Man), заспівала на офіційному прийомі для президента США Барака Обами, отримала три премії Греммі в категорії джаз, поп і ритм-енд-блюз, а її голос називають одним з найпотужніших голосів в історії госпелу;

Польсько-українське тріо Awatair (Марк Токар – Контрабас, Томаш Ґадецкі – Саксофон, Міхал Ґос – Ударні).

5 грудня:

Paykuna – молоді та прогресивні виконавці зі Швейцарії у супроводі болівійського танцюриста. Вперше на сцені фестивалю буде представлена сучасна еко-хореографія. Композиції Paykuna – це багатошарові звукові ландшафти, сповнені ритмічної різноманітності та яскравих мелодій, які переносять слухача в подорож – десь між тропічними лісами Амазонії та глибокими озерами Швейцарії;
Claudio Gioanini (Італія), який представлятиме італійську джазову школу.
Також в межах фестивалю 5 грудня о 16:00 год. пройде концерт-воркшоп від Дмитра Радзецького. Місце проведення – Креативний кластер Na пошті, вхід вільний.