Публікації
10:16
9 Листопада
608

Ляшко уточнив, для кого саме хочуть ввести «ковідну амністію»

Публікації

Міністерство охорони здоров’я запропонувало можливість вакцинуватися для тих, хто купив підроблені документи про щеплення проти COVID-19, але не може цього зробити через вже наявні записи про вакцинацію в електронній системі охорони здоров’я.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV сказав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

«Ми ведемо мову саме про тих, хто купив і використовує підробний сертифікат, щоб вони прийшли до свого сімейного лікаря, повідомили, що у них підробний сертифікат, повідомили, де вони його взяли, їм зроблять щеплення , а сімейний лікар повідомить Нацполіцію про контакти того, хто виписав такий документ, щоб далі ця справа розглядалася в суді», – сказав Ляшко.
Він додав, що такий варіант МОЗ запропонувало Мінюсту, МВС та Національній поліції для вироблення єдиної позиції з цього питання.

Як повідомляв Укрінформ, Національна поліція упродовж двох останніх тижнів відкрили 210 кримінальних проваджень щодо підробки Covid-документів.