Публікації
16:08
11 Жовтня
622

Опалювальний сезон для всіх тернополян почнеться вже цього тижня

Публікації

Зважаючи на зниження середньодобової температури зовнішнього повітря, у вівторок, 12 жовтня, розпочинається опалювальний період 2021/2022 для населення та інших споживачів Тернополя.

Як повідомляє пресслужба Тернопільської міської ради, цього дня опалювальний сезон стартує і для жителів Тернопільської міської територіальної громади, які проживають в будинках та квартирах, обладнаних індивідуальною системою опалення. Відповідне рішення було прийняте виконавчим комітетом міської ради.

Через значне похолодання, у медичні заклади, дитячі садочки та школи Тернополя тепло почало надходити у неділю, 10 жовтня.

У КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» просять споживачів поставитися із розумінням до того, що технологічний запуск опалення не є одномоментним процесом.

Закликаємо мешканців міста відчиняти двері помешкань аварійним службам для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання, зокрема, заповітренні труб у будинках.

Адже часто через небажання відчинити двері чи відсутність господарів подача опалення може затриматися для всіх мешканців багатоквартирного будинку.

Працівники підприємств та аварійних служб працюватимуть у посиленому режимі, щоб забезпечити вчасний запуск котелень та теплопостачання до осель тернополян.