Публікації
13:50
10 Вересня
277

У Тернополі через ремонт доріг в новому мікрорайоні «Північний» частково перекриють рух

Публікації

Через облаштування дороги в новому мікрорайоні «Північний», 10 вересня  частково перекриють рух транспорту від вул. Київської до вул. Героїв Чорнобиля (влаштовується ліва смуга руху).

11-12 вересня ремонтні роботи продовжаться з протилежної сторони дороги, тож і цими днями проїзд від вул. Київської до вул. Героїв Чорнобиля буде частково обмежений (проїзд транспорту доступний буде однією смугою руху).

Через влаштуванням верхнього шару асфальту на ділянці дороги від перехрестя вул. Митрополита Шептицького і Будного («Петриківський спуск») до вул. Лучаківського, у суботу, 11 вересня, можливе припинення руху тролейбусів на вул. Лучаківського.

Додатково повідомляємо, що 13-14 вересня перекриють рух транспорту на вул. Юліана Опільського (ділянка від вул. За Рудкою до вул. С. Крушельницької). Працівники підрядної організації проведуть там поточний ремонт проїжджої частини вулиці.

Часткове обмеження руху транспорту заплановане на 13 вересня і в районі перехрестя вулиць Митрополита Шептицького – Оболоня. Тут проводитимуться роботи із заміни водопроводу.

Звертаємося до водіїв з проханням бути максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху та звертати увагу на попереджувальні знаки.