Публікації
16:26
25 Серпня
1705

Олімпійська призерка Ірина Коляденко житло від держави подарувала своєму тренеру

Публікації

Бронзова призерка цьогорічних Олімпійських ігор у Токіо Ірина Коляденко подарувала квартиру, отриману від держави, своєму тренеру Володимиру Яременку.

Такий вчинок чемпіонка пояснила дописом у фейcбуці.

“Вчора відбулася ще одна дуже важлива та така потрібна подія в моєму житті. Губернатор Київської області вручив мені ключі вже від моєї квартири, в моєму місті Ірпінь. Що це значить для мене? Ну щоб Ви розуміли, я навіть своєї кімнати ніколи не мала! Так склалося моє життя. Своє власне житло – це насправді була моя мрія, не менш бажана, ніж олімпійська медаль”, – пише у соцмережі Ірина Коляденко.

Спортсменка зізнається, що віддала ключі від квартири на 41 “квадрат”, бо за всіма її перемогами стоїть її тренер, з яким вона співпрацює вже вісім років..

“Він мене не тільки тренує, а й завжди був поряд протягом всього часу. Так, було нелегко. Ну щоб ви розуміли, був такий час, що він мені купував одяг. Його маленька донька Тетяна та його дружина не бачать його місяцями, тому що він постійно зі мною на зборах. Знаходив кошти, щоб підтримати мене в першу чергу. Не маючи свого власного житла! Я дуже ціную весь вклад свого тренера в мене. Я розумію, на які жертви він йшов заради цієї перемоги. І хоч в нашій країні, на жаль, тренерів залишають поза увагою, але я все ж хочу сказати своєму тренеру ДЯКУЮ!!! І віддати подаровану мені квартиру заслуженому тренеру України Володимиру Васильовичу Яременко. Ви її заслужили!!! А я продовжую мріяти та працювати над втіленням своїх мрій. А Ви мені, як завжди, допоможете”, – пояснила Ірина Коляденко.

Читайте також: Випускниця тернопільського вишу отримала орден княгині Ольги

Нагадаємо, випускниця Тернопільського національного педагогічного університету, борчиня Ірина Коляденко виступала на цьогорічних Олімпійських іграх у ваговій категорії до 62 кілограмів. У підсумку вона здобула бронзову медаль. У фіналі Коляденко здолала представницю Латвії Анастасію Григорьєву.