Публікації
15:31
27 Жовтня
985

У листопаді ціни на газ для населення зростуть

Публікації

Так, ціна на природний газ у листопаді за тарифом «Місячний» зросте до 6,33 грн/куб. м. з ПДВ (без вартості розподілу).

НАК «Нафтогаз України» оголосив про встановлення ціни газу для населення у листопаді 2020 року на рівні 6,33 грн/куб. м з ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки). Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зміни цін на газ, за їхніми словами, в листопаді обумовлені, перш за все, сезонним фактором і збільшенням оптової ціни на блакитне паливо.

Так, ціна на природний газ у листопаді за тарифом «Місячний» зросте до 6,33 грн/куб. м. з ПДВ (без вартості розподілу). Для тих клієнтів, які в листопаді підключать тариф «річний», ціна газу на наступні 12 місяців становитиме 6,45 грн/куб.м з ПДВ (без вартості розподілу).

До того ж споживачі, які підключили тариф «річний» у попередні періоди, продовжать платити за газ ту вартість, яку зафіксували при переході на літній тариф. До 31 жовтня включно ще можна підключити цей тариф за ціною 5,24 грн/ куб.м з ПДВ.

Нагадаємо, що в Україні почав працювати сервіс для порівняння цін на газ для побутових споживачів. Наразі сервіс працює в тестовому режимі. Він дозволяє отримати актуальну інформацію про цінові пропозиції постачальників природного газу, доступних в конкретному регіоні.