Публікації
10:22
14 Серпня
409

Тернопільському спортсмену вручили стипендію

Публікації

Національний комітет спорту інвалідів України та Parimatch Foundation вручили стипендії дітям з інвалідністю, обдарованим у спорті. Серед них ─ тернопільський спортсмен Андрій Євтушенко.

Вручення стипендій відбулося в четвер, 13 серпня, в Києві, повідомляє Міністерство молоді та спорту України,

Захід організовано спільно з Національним комітетом спорту інвалідів України в рамках проекту Parimatch Foundation «Так, я можу!».

«Так, я можу!» ─ комплексна програма, спрямована на підтримку дітей з інвалідністю шляхом залучення їх до спорту. Головна мета – сприяти талановитим дітям-спортсменам на їхньому шляху до успіху і самореалізації.

Всього допомогу отримали 20 талановитих у спорті дітей з інвалідністю з 15 регіонів України. Самі стипендіати представлені в дев’яти видах спорту. Серед юних спортсменів буде відзначений і тернополянин Андрій Євтушенко (лижні гонки, біатлон).

Додамо, що за високі досягнення на спортивній ниві стипендії від області та міста отримують також такі вихованці Тернопільського «Інваспорту», як Катерина Кухарчук (пауерліфтинг), Віктор Блоха (боротьба) та Руслана Муравська (легка атлетика).

 

Теги діти