Публікації
15:07
3 Серпня
737

Скільки учнів Тернополя відмовилися брати участь у параді випускників?

Публікації

У останній день липня центральними вулицями міста пройшла традиційна урочиста хода випускників загальноосвітніх навчальних закладів.

Навчання у 2020 році завершили 1409 випускників. Проте, як ТМЦ. ІНФО розповіли в управлінні освіти і науки Тернопільської міської ради, не всі учні взяли участь у святковому параді.

«Ми збирали такі дані, але в останній момент дуже багато дітей виявили бажання взяти участь у святі «Випускник -2020». Тому точно назвати кількість не можемо, але орієнтовно близько ста учнів не долучилися до урочистої ходи.

Практично в останній момент ми додавали місця, сектори, щоб розсадити учнів з дистанцією. Майже перед самим випускним ще навіть 14 дітей захотіли прийти. Спочатку вони відмовилися, а потім побачили, що свято відбувається і більшість братимуть у ньому участь, тому й самі вирішили піти. Ми передбачили для цього додаткові місця. Просили, щоб діти не порушували дистанцію і сідали через одне крісло», – зазначили у коментарі нашим журналістам спеціалісти відомства.

Теги школа