Публікації
15:26
31 Січня
1114

У тернопільських шкільних їдальнях експерементально впроваджується нове меню

Публікації

З метою удосконалення та урізноманітнення харчування дітей у навчальних закладах Тернополя, пропонується експериментально впроваджувати у міських закладах загальної середньої освіти нове шкільне меню. Таке доручення отримало управління освіти та науки під час засідання виконавчого комітету.

«Сьогодні є дуже багато цікавих пропозицій, як урізноманітнити та зробити кориснішими страви, що споживають учні у шкільних їдальнях. Зокрема, позитивними відгуками користується розроблене меню для шкільних їдалень кулінарним експертом Євгеном Клопотенком, – зазначив прес-службі ТМР очільник Тернополя Сергій Надал. – Тому пропоную вивчити різні варіанти та запросити у місто спеціаліста, який розкаже і навчить працівників наших шкільних їдалень готувати нові страви».

До слова, таке нове харчування у Тернополі уже впроваджено в двох навчальних закладах та дуже подобається учням. Зокрема, нове шкільне меню введено у спеціалізованій загальноосвітній школі І ступеня повного дня з поглибленим вивченням іноземних мов (на вул. Лесі Українки, 12а) та частково вводиться у школі №4.

Теги школа