Публікації
13:54
31 Серпня
1265

На український файлообмінник за два роки було завантажено 700 мільйонів файлів

Публікації

На український файлообмінник за два роки було завантажено 700 мільйонів файлів. Тільки за період з квітня по серпень користувачі загрузили на цей сервер 200 млн файлів. Сервіс File EXchange Network (FEX.NET) перші файли прийняв в січні 2017 року. Сервер створений командою файлообмінника EX.UA, який припинив свою роботу в кінці 2016 року. За цей час кількість преміум-передплатників досягло більше 100 тисяч чоловік. Таке швидке зростання ресурсу свідчить про те, що український ринок вже готовий до високих технологій. Генеральний директор FEX.NET Сергій Ковальчук повідомив, що ресурс буде уніфікувати ціни на підписку для українських користувачів із загальносвітовими.
На сьогодні вартість передплати, наприклад, за 1 Тб становить 60 грн за один місяць – у порівнянні з квітнем 2018 року ціна виросла у два рази.
Аккаунт FEX.NET дозволяє безкоштовно зберігати файли на протязі 7 днів, після чого файли автоматично видаляються. Платний аккаунт FEX Plus дозволяє зберігати файли в протягом усього терміну дії підписки, також користувачі FEX Plus з країн СНД отримують доступ до безкоштовної колекції ліцензійних фільмів і онлайн-радіо.