Публікації
14:23
18 Травня
552

Хакатон «Тернопіль без проблем».

Публікації

Зібрати не байдужих громадян для інтенсивної та згуртованої праці над існуючими проблемами в місті мають на меті організатори хакатону «Тернопіль без проблем».

Він відбудеться у суботу, 19 травня.

Для того, щоб якісно простежити за проблематикою міста організатори хакатону провели соціологічне опитування, до якого долучилось 693 людини різної вікової категорії, з різним рівнем доходів і баченням міста. Найбільш активними, кажуть організатори, були студенти.

Одна з проблем, яка найбільше турбує тернополян – це стан доріг в місті, питання безпритульних тварин, відсутність перспектив у молоді, алкоголізм та наркоманія, екологія та транспорт, ущільнена забудова Тернополя.

Детальніше про ці та інші проблеми говоритимуть на хакатоні. До роботи організатори планують долучити 10-15 команд. ЇЇ учасники повинні мати свого лідера, менеджера, інженера та людину яка буде презентувати проект перед менторами. Допомагатимуть молоді у цьому фахівці з різних галузей.

Актуальність, конкурентна здатність, робота в команді, технічна реалізація проекту, цінова політика – основні критерії за якими будуть оцінюватись проекти.

Організатори запевнили, що проект, який набере найбільшу кількість балів повністю фінансуватиметься міською радою Тернополя.

Репортер – Тетяна Скорик
«ТМЦ.ІНФО» 18 травня 2018 року
Проект здійснено за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.
Supported by the Media Development Fund of the U.S. Embassy in Ukraine.