Відео
13:33
28 Серпня
2353

Сімейний журнал розкаже про цікаве – обіцяють автори

Відео

Тернопільський сімейний журнал «Kids Boss» представив тернополянам четвертий номер глянцу. Презентація вперше відбулась у центрі міста на Театральному майдані.

Ірина Клименко, співвласниця сімейного журналу «Kids Boss»:

Цього разу в нас багато статей про талановитих дітей. Я думаю всі люди знають – у Тернополі найталановитіші діти.

Ірина Клименко розказала, що у четвертому номері журналу на читачів також очікує інтерв’ю з учасницею популярного серіалу Анною Тринчер:

У цьому випуску ми задали їй питання, досить нестандартні, бо запитували їх діти. У соціальній мережі Інстаграм ми провели опитування, вибрали триста питань, з них десять найцікавіших і саме на них дала відповідь у цьому номері Аня Тринчер. “

Привітав юних тернополян та команду редакції журналу заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра.

Леонід Бицюра, заступник міського голови Тернополя:

Взагалі для Тернополя це подія мати повноцінний дитячий журнал, не просто дитячий, а сімейний журнал. Присутність такого журналу у нашому місті означає, що вибудовується, вимальовується культура сімейного дозвілля, уваги до своїх дітей і власне журнал цьому свідчення. Сьогодні презентація була наповнена, власне, тими речами, які для нас є дуже дорогими – презентація моделей у вишиванках, танцювальна програма, це те, де діти наші як найкраще себе показують.

Черговий номер журналу зібрав на своїх сторінках чимало цікавого. Традиційно у номері представлений одяг в етнічних українських мотивах, вишиваний одяг показали і під час презентації журналу.

Тетяна Гураль, власниця магазину «Галерея вишиванок»:

Сьогодні вийшло на сцену біля сорока дітей, це було дві колекції, одна колекція була створена шкільна, вона більш класична і більш стримана, друга колекція була більш натуральна з льняних тканин. Хочемо донести до наших людей те, що традиції потрібно підтримувати, їх потрібно зберігати, і також відчувати себе вільним і комфортним. Ми дуже задоволені цим показом, так як ми змогли показати те, що ми робили цього літа.

Журнал підтримує прагнення дітей до краси та моди, а також щоразу знайомить читачів з новими маленькими особистостями.

Аліса Богун, тернополянка:

Я приймала участь у фото сесії «Принцеса і принц», виступала в галереї на показі вишиванок і мені дуже сподобалось, я би хотіла, щоб я ще раз так виступила, це дуже гарно.

Репортер – Олена Мудра

Камера – Дмитро Лехман

Монтаж – Анастасія Цінкевич

“ТМЦ.ІНФО”, 28 серпня 2018 року

Проект здійснено за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Supported by the Media Development Fund of the U. S. Embassy in Ukraine.