Відео
17:58
28 Травня
3224

Із модними тенденціями тернополян знайомили на «Podolyany Fashion»

Відео

Оновлений зал концерт-холу «Подоляни» зустрів шанувальників моди феєричним шоу. Тернополянам презентували колекції відомих в Україні та за її межами модельєрів – Роксолана Богуцька, Андре Тан, Лідія Яніцька та Кіра Пластініна. За словами організаторів, основна мета «Podolyany Fashion» – познайомити тернополян з модними тенденціями та довести, що Тернопіль не відстає від великих міст, де такі покази вже стали популярними.

Бренд «Roksolana Bogutska» має безліч незмінних шанувальників в Україні та за кордоном. Кожна колекція вражає сучасною енергетикою та розмаїттям автентичних малюнків. На «Podolyany Fashion» дизайнер презентувала фрагмент колекції осінь-зима 2015-16-го року.

Презентувала свою колекцію й тернополянка Лідія Яніцька. Основна мета – підкреслити красу та вишуканість жіночого тіла, – каже дизайнер.

Лідія Яніцька, дизайнер: «Я дуже багато використовую ручну вишивку, а також вишивку бісером, кристалами. Є ручна викладка, аплікація. Працюю в такому стилі вже багато років. Але тепер я хочу зробити колекцію на широкий загал, щоби більше людей могли бачити те, що ми робимо. Це відрізняється від стандартних мотивів. Я сподіваюсь, що дівчатам і жінкам сподобається».

Окрім показу, на відвідувачів чекали фуршет та концертна програма. Половину коштів, виручених за квитки, організатори планують використати на потреби АТО.

Репортер – Вікторія Суздалєва, камера – Ольга Демчук, відеомонтаж – Антон Марчевський.

«ТМЦ.ІНФО», 28 травня 2015 року.