Публікації
13:02
2 Жовтня
746

У Чорткові впроваджують планово-подвірну систему вивезення сміття (фото)

Публікації

У Чорткові триває впровадження планово-подвірної системи вивезення сміття. А це означає, що кожному мешканцю міста потрібно підписати новий договір на вивезення сміття. Зробити це можна за адресою вул. Гончара, 21 або у відділі ЖКГ та благоустрою міської ради. Для цього необхідно мати з собою паспорт, ідентифікаційний код та будинкову книгу. 

Вартість одного сміттєвого бака, об’ємом 120 літрів, становить орієнтовно 900 гривень. Як розповів житель міста Чорткова, на їхній вулиці систему впровадили в липні.

«Виникли деякі незручності з покупкою контейнера для сміття. В Чорткові в той час не знайшли в наявності контейнерів, довелося купляти і везти самостійно з Тернополя. Новий договір ще не уклали. На початку вересня підприємство ще не укладало договорів з населенням, взяли номер телефону, сказали зателефонують. Сміття забирають вчасно.

А ще не всі мешканці вулиці, мабуть, знають про нововведення, тому що загальні контейнери забрали, а сміття і досі викидають біля будинку номер 9, що на вулиці Богдана Хмельницького, на місце, де вони були раніше», – розповідає місцевий житель.

Нагадаємо, у вівторок, 3 вересня, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради, яке провів міський голова Володимир Шматько. Члени виконкому затвердили виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території міста. Ним стало КП “Чортківський комбінат комунальних підприємств”.

Репортер – Ольга Оршак

Фото автора