Публікації
11:36
18 Червня
831

Атракціони, конкурси та розваги: як у Тернополі пройшло свято морозива

Публікації

У понеділок, 17 червня, на Театральному майдані міста відбулося «Свято морозива». Захід організовано компанією «Рудь». Завітати на захід могли всі охочі.

Свято розпочалося о дванадцятій та тривало кілька годин. На гостей заходу чекали різноманітні атракціони, ігри та конкурси. Беручи участь в них діти та дорослі мали можливість виграти різні подарунки. Вхід на більшість локацій був вільний. А щоб «розблокувати» доступ на інші, відвідувачам було потрібно купити порцію морозива. Також, відвідувачі могли спробувати створити своїми руками різні вироби. До прикладу — прикраси для волосся, закладки, іграшки тощо.

У Тернополі свято проводять не вперше. Та за словами організаторів, цьогоріч до програми заходу додали такі атракціони, як п’ятнашки, міні-гольф, водяні та танцювальні батли.

Щороку ми вдосконалюємо програму “Свята Морозива”, збільшуємо кількість атракціонів, проводимо нові майстер-класи. Вірю, що кожен відвідувач незалежно від віку знайде собі, щось до смаку, це стосується, як морозива, так і розваг на святі — зазначає організатор заходу.

Гості заходу — переважно діти, хоча є дорослі, котрі прийшли на свято разом із сім’єю.

— Свято мені дуже подобається. Хоча я нещодавно прийшла і встигла взяти участь тільки у одному атракціоні, я вже потішила себе морозивом — розповідає школярка Таня. — Зараз, я піду грати в «Яблучка», а потім візьму участь і в інших атракціонах.

До слова, окрім Тернополя, цьогоріч “Свято Морозива” вже було проведено у семи містах, серед яких Івано-Франківськ, Львів, Вінниця та Житомир.

Репортер – Мар’яна Креховець
“ТМЦ.ІНФО”, 18 червня 2019 року