Публікації
16:02
10 Червня
1094

«Сільподія» у Тернополі: як це було

Публікації

З 7 по 9 червня тернополяни мали можливість відвідати фестиваль «Сільподія», що проходив біля ТЦ «Орнава». Там містян чекали кулінарні майстер-класи, дрифт-шоу і танцювальні змагання.

Фестиваль тривав усі вихідні з 11:00 години ранку до 21:00 вечора. Перший день фестивалю — був «днем знайомства». Працювали лише фуд-корти та дитяча зона: діти мали можливість розважитися на батутах, у той час як їхні батьки могли скуштувати смаколики мексиканської та китайської кухні.

У суботу відвідувачі побачили екстримальне автомотошоу на якому виступив триразовий чемпіон України з дрифтингу Олександр Грінчук. Цього ж дня гостей фестивалю очікували кулінарні майстер-класи та концерт київської кавер-групи «Тяжелые легкие».

У останній день «Сільподії» тернополяни могли подивитися та взяти участь у замаганні з брейк дансу.

Протягом всього фестивалю його відвідало чимало людей. Хтось зайшов на фестиваль випадково, а хтось приходив з конкретною метою — подивитися концерт чи дрифт-шоу, взяти участь у танцювальному батлі чи просто відпочити з сім’єю чи друзями.

— Фестиваль відвідали незаплановано. Ходили в «Орнаву» за продуктами і вже на виході побачили, що тут щось відбувається і вирішили заглянути — каже пані Ольга, яка прийшла на фестиваль з дітьми та чоловіком. — Нам фестиваль дуже сподобався, діти в захваті. Вони вже встигли пострибати на батуті та зіграти в аерохокей. Вони щасливі і, як на мене, це головне.

До слова, Тернопіль вже третє місто у якому проведено «Сільподію». Раніше фестиваль вже було проведено у Чернігові та Рівному.

Репортер – Мар’яна Креховець