Публікації
09:33
2 Березня
1917

Команда “Легіон Тернопіль” здобула перші командні місця на обласних змаганнях з греплінгу

Публікації

Наприкінці лютого у Тернополі у черговий раз пройшли відкриті обласні змагання з панкратіону в розділі No Gi (греплінг) серед дітей, юнаків та дорослих. У змаганнях брали участь спортсмени різного віку. Приїхали позмагатися близько 100 учасників з Тернопільської, Чернівецької та Хмельницької областей. В запеклій боротьбі перші командні місця серед дітей і дорослих здобула об’єднана команда з панкратіону та греплінгу “Легіон Тернопіль”. Змагання відбулись у спортивному залі Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка.

Теодор Аркуша, співорганізатор змагань: “Грепплінг окремий вид боротьби, де можна зустріти боротьбу, як в стойці, так і в партері. Спортсмени борються на татамі або на коврі. Я дуже пишаюсь нашою командою, багато спортсменів на очах росли та перемагали. Вдячний усім, хто допомагає цьому видовищному виду спорту розвиватись. Чекаємо молодь, як хлопців, так і дівчат. Надіємось, що візьмемо і перемоги Європейського рівня. Хочу подякувати за підтримку без якої змагання б не відбулись, а саме  нашому президенту федерації панкратіону Тернопільської області Камінському В.В., Тернопільській обласній державній адміністрації, Тернопільській міській раді”.

Команда “Легіон Тернопіль” – це об’єднана команда двох клубів СК “Центуріон”, який знаходиться по вул. Івана Франка, 8 (а) у центрі міста і клубу СК “Титан” (вул. Пилипа Орлика, 1 (м-в Дружба).

 

Усі учасники змагань здобули гідні результати. Україна ще не раз почує їх імена:

І місця: Мисечко Денис, Гордій Ілля, Мисечко Едуард, Боргула Анатолій, Луцик Валентин, Файфура Богдан, Януш Олександер, Козупа Максим, Стець Андрій, Хамазюк Артем, Лапіняк Василь, Адамішин Віталій.

ІІ місця: Аркуша Святослав, Дяків Борис, Дубчак Володимир, Ярошевський Роман, Литвин Денис, Гордій Кирило, Мисечко Едуард, Пахолюк Руслан, Сіверський Роман, Файфура Назар, Роговський Юра, Антощук Іван, Піговський Микола, Білівський Микола.

ІІІ місця: Богданович Олег, Гусак Тарас, Винярська Богданна, Божинський Павло, Крицький Роман, Шоповал Андрій.

 

 

Репортер – Олена Мудра

Редактор – Наталя Павлусик