Публікації
17:22
12 Лютого
1043

Розпочинає роботу регіональна Школа мультимедійної та тележурналістики!

Публікації

Раді повідомити, що незабаром стартує вже 6-а регіональна школа сучасної журналістики Тернопільського прес-клубу. Водночас це буде перша така школа, де, враховуючи потреби сьогодення, робитиметься акцент на мультимедійній та теле-журналістиці. Впродовж кількох місяців, до вересня, слухачі матимуть унікальну можливість абсолютно безкоштовно і не виїжджаючи з Тернополя отримати чи вдосконалити знання з допомогою найкращих фахівців України. 8 тренінгів для вас проведуть не просто столичні професіонали, а ще й безперечні авторитети у своїх галузях та яскраві особистості, які щедро ділитимуться багатим власним досвідом.

Отже, знайомтеся! Ігор Куляс та Олександр Макаренко – медіатренери та медіаконсультанти, автори оригінальних методик навчання за такими темами, як стандарти інформаційної журналістики, техніка телевізійного репортажу, журналістське розслідування, мотиваційний менеджмент в медіа та іншими, з 2016 року працюють над вдосконаленням роботи інформаційних служб регіональних філій Національної суспільної телерадіокомпанії України.  Діана Дуцик – виконавча директорка Українського інституту медіа та комунікації, автор навчального курсу «Текст в епоху мультимедіа», викладачка Школи журналістики славетного Національного університету «Києво-могилянська академія». Людмила Панкратова – медіа-юристка  “Інституту розвитку регіональної преси”, медіатренерка з питань міжнародних стандартів свободи слова, фахівець з юридичного забезпечення проведення журналістських розслідувань. Олександр Гороховський – керівник фактчекінгового проекту “БезБрехні”, головний редактор порталу factcheck.com.ua. Богдан Кутєпов– відомий онлайн-стрімер, розслідувач, медіакритик, телеведучий, журналіст «Громадського телебачення», володар премії «Телетріумф» у номінації «Оператор новин/телевізійних репортажів». Христина Стефінів – радіоведуча, тренерка із дикції та комунікації, засновниця бренду #риторика_by_Stephiniv (понад 997 успішних тренінгів та понад 50 випускових груп).

Окрім цього Тернопільський прес-клуб забезпечить комфортні умови та сучасну техніку для практичних занять ( раз на тиждень) з місцевими тренерами – кращими фахівцями регіону. Слухачі закріплять отримані знання, готуючи відео-сюжети та текстові публікації, зможуть пройти стажування в успішних місцевих ЗМІ, зустрітися з відомими людьми, побувати в цікавих місцях, взяти участь у гострих дискусіях.

Регіональна школа мультимедійної та тележурналістики призначена передусім для журналістів-початківців та студентів факультетів і відділень журналістики. Тим, хто успішно пройде повний курс навчання, після його завершення будуть вручені іменні сертифікати. Увага, кількість місць обмежена, а набір слухачів буде проводитися в короткі строки! Тому всіх бажаючих просимо якнайшвидше зголошуватися за телефонними номеромами 096-390-30-25 та 050-528-03-15 електронна скринька [email protected]

Школа працюватиме в рамках проекту «Сприяння медіареформам та розвитку регіональної журналістики» за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.