Публікації
12:16
6 Лютого
1055

Як забезпечиватимуть охорону громадського порядку на виборчих дільницях?

Публікації
Охорону громадського порядку на виборчих дільницях у Тернопільській області забезпечуватиме не тільки національна поліція. Також будуть залучені не підпорядковані головному управлінню національної поліції в області управління захисту економіки, управління патрульної поліції, управління поліції охорони.
Національній поліції допомагатимуть військовослужбовці-спецпризначенці національної гвардії України, які будуть готові висунутись в будь-яку точку області, а також 1187 членів громадських формувань допомагатимуть охороняти громадський порядок на дільницях.
За словами начальника головного управління національної поліції в Тернопільській області Олександра Богомола – 98% особового складу національної поліції Тернопільщини, а це 1847 представників поліції, буде залучено для забезпечення правопорядку під час вибору президента України, це велика відповідальність, адже саме національна поліція має організувати, як охорону громадського порядку, так і збереження виборчої документації. У день виборів 1235 працівників поліції будуть залучені на виборчих дільницях.
259 осіб організовані у 82 слідчі оперативні групи патрульної поліції спеціально для швидкого реагування на кримінально-адміністративні правопорушення під час виборів . Для них проводять спеціальні тренінги. 142 представника поліції патрулюватимуть вулиці. Для контролю за несенням служби, призначені відповідальні особи в кожному районі області.18 працівників поліції  будуть відповідати за те, що робиться, як на виборчих дільницях, так і в населенних пуктах області.

Репортер: Олена Мудра

 

Теги вибори