Публікації
17:44
22 Січня
913

Чемпіонат України серед юнаків та дівчат зі стрибків на лижах з трампліна та лижного двоборства

Публікації

Фото: Pixabay

Як інформують на сайті управління з фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації, чемпіонат України серед юнаків та дівчат із стрибків на лижах з трампліна та лижного двоборства 18-20 січня тривав у Кременці. У змаганнях взяли участь понад п’ятдесят спортсменів із Кременця, Ворохти та Верховини Івано-Франківської області. Переможці змагань були нагороджені кубками, медалями, грамотами, сувенірною продукцією, нагородною та спортивною атрибутикою. Збірну команду Тернопільської області представили 21 спортсмен ТОДЮСШ із зимових видів спорту.

Фото: з сайту управління з фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації

В доробку команди школи наступні результати:

ЧУ зі стрибків на лижах з трампліна

У командних змаганнях (трамплін К-40) І та ІІ місце посіла збірна команда Тернопільської області №1 та №2 (КУТОР «ТОДЮСШ із зимових видів спорту»).

В індивідуальній програмі серед юнаків 2007 р.н. і мол. (трамплін К-30) вся призова трійка закріпилася за вихованцями ТОДЮСШ із зимових видів спорту: І місце посів Пилипчук Денис, ІІ місце – Чеболда Ілля, ІІІ місце – Філонов Олександр.

В індивідуальній програмі серед дівчат 2007 р.н. і мол. (трамплін К-30) І місце здобула Грушицька Оксана, ІІ місце – Ільчук Дарина.

В індивідуальній програмі серед юнаків 2005-2006 р.н. (трамплін К-40) не було рівних вихованцям ТОДЮСШ із зимових видів спорту: І місце посів Шуманський Руслан, ІІ місце – Прокоп’юк Максим, ІІІ місце – Шовкопляс Олександр.

В індивідуальній програмі серед юнаків 2003 – 2004 р.н. (трамплін К-40) ІІ місце виборов Куцевич Артем, ІІІ місце – Плисюк Любомир.

Фото: з сайту управління з фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації

Паралельно 19-20 січня на трампліні К-15 проходили змагання відкритої першості КУТОР «ТОДЮСШ із зимових видів спорту» зі стрибків на лижах з трампліна серед юнаків та дівчат 2009 р.н. і молодших. Також у змаганнях взяли участь наймолодші спортсмени з Івано-Франківської області.

В індивідуальній програмі 2009 р.н. і молодших (К – 15) серед юнаків ІІ місце закріпилося за Рудаком Данилом, а серед дівчат перемога – за Козловою Каріною.

19 січня розпочалися змагання з лижного двоборства, де спортсмени ТОДЮСШ із зимових видів спорту показали наступні результати:

ЧУ з лижного двоборства

У командних змаганнях (трамплін К-30, К-40 та лижна гонка дистанцією 1 км, 1,5 км, 3 км) ІІ та ІІІ місце посіли спортсмени «ТОДЮСШ із зимових видів спорту».

В індивідуальних змаганнях (юнаки 2007 р.н. і молодші, трамплін К-30 м, 2 км) ІІ місце завоював Пилипчук Денис, ІІІ місце – Чеболда Ілля.

Серед юнаків 2005-2006 р.н., трамлін К-40 м, 3 км, перше місце посів Прокоп’юк Максим, ІІІ місце – Шуманський Руслан.

Фото: з сайту управління з фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації

Серед юнаків 2003-2004 р.н., трамлін К-40 м, 4 км, ІІ місце здобув Куцевич Артем.

Серед фаворитів змагань – ТОДЮСШ із зимових видів спорту, яка у командному заліку впевнено виборола перше місце зі стрибків на лижах з трампліна і набрала 509 очок; та перше місце з лижного двоборства і здобула 324 очки.