Публікації
12:13
21 Січня
607

На державних дорогах Тернопільщини відновили аварійний ремонт

Публікації

Фото: Pixabay

Як повідомляють на сайті служби автомобільних доріг у Тернопільській області, ремонт доріг – процес, який значно залежить від погодних умов. Так, щойно температурний режим досягне середньодобової позначки +5 градусів за Цельсієм, ямковість ліквідуватимуть гарячим асфальтобетоном. 

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області дала вказівку підрядним організаціям засипати  вибоїни на державних дорогах краю білим щебенем. Його шляховики заготовляють з місцевих кар’єрів (Галущинського, Полупанівського) перед початком осінньо-зимового періоду. Отже оплачується лише людська праця та експлуатація механізмів, повідомляють вони.

Головне завдання – гарантувати безпеку руху, бо навіть через дрібну вибоїну може трапитися ДТП. Як би дорожників за аварійний ремонт не критикували, важливіше – людське життя, – коментує керівник Служби Богдан Юлик. – Мережа державних доріг області становить майже 1500 кілометрів. Ліквідація ямковості проводиться сьогодні виключно на тих автошляхах, де не було поточного середнього ремонту у останній період (покриття трас Тернопіль-Львів,Обхід Тернополя,Тернопіль-Підволочиськ, Тернопіль-Кременець знаходяться у відмінному стані )

 

Теги дороги