Публікації
14:24
9 Січня
848

Розпочався прийом заявок на конкурси стартап та інноваційних проектів

Публікації

Фото: Pixabay

Як повідомляють на сайті Міністерство освіти і науки України, прийом робіт на Конкурс стартап проектів і Конкурс інноваційних проектів стартував – заявки можна подати до 28 лютого 2019 року. Обидва конкурси пройдуть у межах щорічного Всеукраїнського фестивалю інновацій, який відбудеться 14-16 травня 2019 року.

За матеріалом сайту МОН України, участь у Конкурсі стартап проектів можуть взяти роботи, представлені вишами, науковими установами національних академій наук або міністерств, а також закладами профосвіти. Проекти мають бути спрямовані на пошук бізнес-моделі, що дозволить швидко вийти на ринок та масштабувати новостворені продукти/послуги. Стадія готовності проекту – не менш як прототип.

Конкурс проходитиме за двома напрямами: Hardware стартапи та Software стартапи (IT – стартапи).

Щоб долучитися до Конкурсу, необхідно заповнити онлайн-форму за посиланням: https://goo.gl/MU1zDc  Опис проекту потрібно надсилати додатково на електронну пошту: [email protected] (в темі листа зазначити: Конкурс стартапів _ Назва вашого стартапу).

Відбір фіналістів триватиме до 22 березня 2019 року. Результати відбору оприлюднять на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України не пізніше 25 березня 2019 року.

Участь у заході безкоштовна. Однак витрати на відрядження покриваються за рахунок учасників.

Контактний телефон: + 38 (044) 287 82 17, звертатись до Олени Харіної ([email protected]) або Юлії Лихачової ([email protected])

Участь у Конкурсі інноваційних проектів можуть взяти роботи, спрямовані на створення й реалізацію інноваційного продукту. Вони мають бути представлені закладами вищої чи професійної освіти, науковими установами національних академій наук або міністерств.

Інноваційний проект має містити такі структурні елементи:

  • визначені цілі та задачі;
  • комплекс конкретних досліджень і розробок;
  • економічне, ресурсне та організаційне обґрунтування.

Стадія готовності проекту – не менш як прототип.

Для участі в Конкурсі необхідно заповнити онлайн-форму за посиланням: https://goo.gl/Qr6Wg8

Відбір фіналістів триватиме до 22 березня 2019 року. Результати відбору оприлюднять на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України не пізніше 25 березня 2019 року. Фіналісти також мають підготувати презентації проектів.

Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасників.

Контактний телефон: + 38 (044) 287 82 17 або +38 (044) 287 82 16, звертатись до Андрія Петровського ([email protected]) або Миколи Вольвача ([email protected]).

Переможців обох конкурсів обиратиме фахове журі, сформоване з представників інноваційних структур, венчурного бізнесу, міжнародних організацій та фондів тощо. Найкращі проекти будуть відзначені та отримають підтримку для реалізації від партнерів Всеукраїнського фестивалю інновацій.