Публікації
17:12
4 Січня
799

Міжнародні змагання з легкої атлетики «College Open» принесли спортсменам з Тернопілля вісім медалей

Публікації

Фото: Pixabay

Як інформує Тернопільська обласна державна адміністрація управління з фізичної культури та спорту, вісім медалей вибороли юні спортсмени нашої області на міжнародних змаганнях з легкої атлетики серед юнаків 2001 р.н. і молодших «College Open», які пройшли в Івано-Франківську, в спортивному манежі коледжу фізичного виховання.

Організаторам турніру, який проводився вже вдесяте, вдалося залучити до змагань 19 команд з Молдови та України – Чернівецької, Львівської, Івано-Франківської областей, тому тим вагомішими є здобутки наших легкоатлетів. Відтак, чотири перших, два других та два третіх місця за атлетами Тернопільської обласної та Бучацької ДЮСШ.

Як повідомляє Федерація легкої атлетики Тернопільської області, особливо порадували штовхальники ядра. Так, серед дівчат перемогу здобула Павлів Валентина (Бучацька ДЮСШ, Бучацький медичний коледж), а друге та третє місця за вихованками ОДЮСШ – Мітюрьовою Вікторією (ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі) та Мостовою Дариною (ТЗОШ №22) – на фото справа.

Серед юнаків у штовханні ядра з особистим результатом 14.51 м переміг Жук Андрій (ОДЮСШ, Технічний коледж ТНТУ ім. І. Пулюя), а представники Бучацької ДЮСШ Висоцький Ігор (Технічний коледж ТНТУ ім. І. Пулюя) та Труш Михайло (Жнибродська ЗОШ І-ІІ ступенів Бучацького району) стали срібним та бронзовим призерами, відповідно. В обласній ДЮСШ юні метальники тренуються під опікою Шмуляєвої Галини та Дахновського Леоніда, а в Бучацькій ДЮСШ – Чуби Івана та Головацького Миколи (на фото зліва).

Зокрема, ще два перших місця і, відповідно, золоті нагороди, за вихованцями тренера Михайла Васірука (ОДЮСШ). Так, Буженін Данило (Педагогічний ліцей ТНПУ ім. В. Гнатюка) переміг в бігу на 50 м, а Загалюк Денис (ТЗОШ №24) – у стрибках в висоту.