Публікації
17:27
16 Грудня
906

Перша і чи не єдина україномовна радіохвиля відзначатиме солідний ювілей

Публікації

Тернопільська україномовна радіостанція «Ух-Радіо» 20 грудня 2018 року святкуватиме поважний ювілей – 20 років в ефірі!

З нагоди свята слухачів, друзів, партнерів та клієнтів чекатиме особливий нон-стоп – 12-ти годинний прямий ефір із грандіозними розіграшами та подарунками. Також у студії «Ух- Радіо» будуть присутні зіркові гості, що розважатимуть усіх слухачів.

Це буде дуже цікаво! Перше, що буде- це 12-ти годинний прямий ефір з 08:00-20:00. Зіркові гості, які будуть приходити, це 24 людини: співаки, актори кіно і театру, відомі люди Тернополя- запевняє ефірний та музичний редактор Світлана Філіппова.

У 2019 році «Ух-Радіо» святкуватиме 15 років україномовного ефіру – одне із найбільш успішних, професійних досягнень, що являється прикладом, еталоном для усіх ЗМІ в Україні! Однак, найбільшим досягненням радіостанції є ведення стовідсоткового україномовного формату. Чим не можуть похизуватися інші провідні радіостанції та радіохвилі України.

Це було реально щось грандіозне… 14 років тому «Ух-Радіо» перейшло повністю на українське звучання. На той час було дуже багато шансону, зарубіжних композицій, тому і з музичним продуктом було складно. Потрібно пам’ятати, що це дуже велика праця, але ми це зробили!”- каже керівник рекламного відділу Анюта Лазорко.

Для слухачів «Ух-Радіо», 20 грудня 2018 року буде мегапозитивним, святковим, яскраваим, незабутнім і приємним на незабутні розіграші та подарунки днем!
Отож, не гайте часу, вмикайте свою, рідну, справжню українську хвилю «Ух-радіо» і насолоджуйтеся живою музикою!

Ірина Ковальчик