Публікації
15:52
30 Листопада
2816

Власники «Соціальної карти тернополянина» отримуватимуть нові знижки

Публікації

Фото: Ольга Демчук

У соботу, 1 грудня для усіх тернополян, які мають персоніфіковану «Соціальну карту тернополянина», розпочнуть діяти знижки в окремих торгівельних мережах міста.

За матеріалами сайту Тернопільської міської ради, спеціальні дисконтні програми для різних категорій власників персоніфікованих карток передбачені у мережі аптек «Борис» та «Ромашка». Приміром, власники загальної «Картки тернополянина» та учнівської/студентської «Картки тернополянина» отримують знижку на придбання товарів у розмірі 5%, пенсіонери – у розмірі 10%. Для мешканців міста – власників пільгового персоніфікованого електронного квитка розмір знижки залежить від категорії заявника і наведений у таблиці.

Окрім того, усі тернополяни, які є власниками загальної, учнівської, студентської чи пільгової «Картки тернополянина» отримують знижку у розмірі 10 % на послуги компанії «Комп’ютерний сервіс» (вул.  Просвіти, 6б), а пенсіонери за віком при наявності пільгової “Карти тернополянина” та пенсійного посвідчення отримають додаткову знижку 5% на товари та послуги у компаніях:

  1. Сервісний центр «Радіо-сервіс», вул.  Київська, 2;

  2. Лікувально-діагностичний центр «Румед-Т», вул. Шашкевича, 3;

  3. Ресторан-музей «Галицький замок», район КПП м. Тернопіль;

Спеціальні дисконтні програми для власників «Соціальної карти тернополянина»  передбачені також у: магазині-ательє «Територія взуття», фітнес-клубах «Арена» та «Power Gym», торгівельній мережі «Галерея вишиванок» та стоматології «Dental Art».

Власнику «Соціальної карти тернополянина» для отримання знижки необхідно пред’явити свою картку, а для власників пільгового персоніфікованого електронного квитка, окрім картки, потрібно мати посвідчення відповідної категорії заявника.

Дисконтна програма для власників “Картки тернополянина” постійно розвиватиметься, а перелік торгівельних мереж, де діятиме знижка, буде розширюватися. Інформацію про нових учасників дисконтної програми та детальний опис можна отримати також на порталі  https://fayna-karta.te.ua/discount-programs/.

До слова, станом на 29 листопада у Тернополі понад 88 тис. тернополян уже є власниками персоніфікованих карток та ще понад 6 тис. осіб подали заявки на їх виготовлення. А неперсоніфікованими електронними квитками у Тернополі користується більше 40 тис. мешканців міста.