Публікації
16:38
26 Листопада
837

Чому відбудеться засідання Ради оборони Тернопільської області?

Публікації

Фото: Pixabay

Нещодавно під головуванням Президента України відбулося засідання Ради нацбезпеки і оборони України. Військовий кабінет та РНБО дали оцінку діям РФ. Відтак було прийнято рішення про необхідність запровадження в державі на 60 діб воєнного стану.

Тому, сьогодні ввечері, 26 листопада, у зв’язку із подіями в Азовському морі та можливістю введення воєнного стану в державі, голова ТОДА Степан Барна проведе закрите засідання Ради оборони Тернопільської області. Про це він заявив під час обласної ради регіонального розвитку,- повідомляють на офіційному сайті ТОДА.

“Перед нами стоять три ключові завдання: мобілізація територіальної оборони області, організація і забезпечення охорони порядку, забезпечення охорони стратегічних об’єктів інфраструктури. Власне, всі ці кроки мають бути присутні у наших подальших діях. І сьогодні вранці в мене вже відбулася нарада з силовими структурами краю. Надалі ми будемо відпрацьовувати комплекс заходів, які унеможливлять розбалансування ситуації на території області”, – зазначив Степан Барна.