Публікації
16:58
14 Листопада
705

МОН та промислове підприємством “ЗІП” підписали меморандум

Публікації

Фото: Pixabay

Підписаний меморандум між МОН та промисловим підприємством “ЗІП”, який підписувався заступником Міністра освіти і науки України Павло Хобзей з представником компанії Євгенієм Бурханом передбачає.

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Так, що на базі майбутніх навчально-практичних центрів учні працюватимуть з професійними засобами та інструментами, опановуватимуть сучасні будівельні технології. Зокрема, НПЦ хочуть забезпечити новими навчальними посібниками та методичними матеріалами.

Вони також домовилися розробити спільний інтернет-ресурс, на якому усі зацікавлені стейкхолдери могли б обмінюватися досвідом реалізації проектів, тематичними матеріалами,- як повідомляє МОН.

“Українська професійна освіта зараз зіштовхується з низкою проблем. Передусім це низька популярність робітничих професій, а від цього ми маємо і невелику кількість вступників до закладів профосвіти. Попри це, роботодавці дедалі частіше долучаються до створення навчально-практичних центрів. Адже це є інвестицією у спеціаліста, який у майбутньому прийде працювати до них на підприємство”, – зазначив Павло Хобзей.