Публікації
13:25
1 Листопада
1241

Як поповнити «Карту тернополянина» через термінал, веб-сайт та мобільний додаток?

Публікації

Поповнити «Карту тернополянина» окрім традиційних пунктів продажу та поповнення електронних квитків, тепер це можна зробити через термінали самообслуговування, веб-сайт або мобільний додаток завдяки системі прийому платежів Easy Pay.

Про це повідомляють на офіційному сайті Тернопільської міської ради.

Щоб поповнити  «Карту тернополянина» через термінали самообслуговування Easy Pay, необхідно обрати у меню розділ «Квитки, подорожі» та вибрати піктограму «Карта Тернополянина». Після цього залишається ввести № картки, бажану суму поповнення та внести кошти.

Мапа терміналів самообслуговування доступна на сайті https://map.easypay.ua:8465. Загалом у Тернополі функціонує 85 таких терміналів.

Окрім терміналів самообслуговування, поповнити «Карту тернополянина» відтепер можна також на  сайті https://easypay.ua/ у розділі «Оплата послуг» або перейшовши за посиланням https://easypay.ua/ua/catalog/tourism/bustickets.

Для поповнення картки необхідно ввести у рядку пошуку слово «тернополянина» або увійти у меню «Туризм»  та обрати «Квитки на автобус». Далі – вибрати піктограму «Карта Тернополянина», ввести № картки для поповнення, обрати спосіб оплати та вказати реквізити банківської картки, з якої здійснюється оплата.

Окрім того, у городян з’явилася також можливість поповнення персоніфікованої «Карти тернополянина» через смартфони у мобільному додатку EasyPay. Зробити це можна, обравши пункти меню у додатку: Оплата – Туризм – Квитки на автобус – Карта тернополянина. Далі- вибрати піктограму «Карта Тернополянина», ввести № картки,  бажану суму поповнення, та  обравши спосіб оплати, вказати реквізити банківської картки, з якої здійснюється оплата.

Важлива! При поповненні «Карти тернополянина» через термінал самообслуговування, веб-сайт та мобільний додаток, кошти на карту зараховуються протягом 24 годин. Уже наступного дня після поповнення (якщо поповнення здійснено до 19.00) можна користуватись картою для оплати у ручних валідаторах кондуктора/водія. У стаціонарних валідаторах, що розміщені у тролейбусах/автобусах оплату можна здійснювати через 30 хв. після поповнення. При спробі оплати валідатор у транспорті видасть чек про поповнення картки та квиток про успішну реєстрацію.

Повторно поповнити карту можна після активування віддаленого поповнення в одному із валідаторів у транспорті та здійснення оплати проїзду. При спробуі поповнити карту двічі підряд без активації віддаленого поповнення,  з’явиться повідомлення про помилку

Нагадаємо, з 1 листопада у Тернополі розпочали діяти нові тарифи на проїзд у міському громадському транспорті. При оплаті персоніфікованою «Картою тернополянина» вартість проїзду є найнижчою та становить 5 гривень у тролейбусі та 6 гривень у маршрутці. При наявності картки для учнів тариф становить 2,5 грн. у тролейбусах та 3 грн. – у автобусах та маршрутках, а для студентів – 2,5 грн. у тролейбусах та 3 грн. в автобусах, які курсують у звичайному режимі руху.