Публікації
14:13
19 Жовтня
879

Голосування за проекти «Громадського бюджету» розпочнеться 22 жовтня

Публікації

Фото: Антон Марчевський

З понеділка, 22 жовтня стартує голосування за проекти, які будуть реалізовані за кошти міста у 2019 році в рамках «Громадського бюджету Тернополя». Голосування триватиме до 5 листопада включно.

Віддати свій голос за один великий та один малий проекти можуть громадяни України віком від 16 років, які зареєстровані та проживають у місті Тернополі.

Відтепер, для максимальної зручності мешканців міста та завдяки нашому партнеру ПриватБанку голосування здійснюватиметься чотирма способами:

1. Увійшовши через систему BankID на сайті https://pb.rada.te.ua/

2. Шляхом заповнення друкованої версії бланку для голосування, відвідавши Центр надання адміністративних послуг у Тернополі (ЦНАП) в робочий час (пн-чт з 9:00 до 17:00 год. пт. З 9:00 до 16.00), пред’явивши паспорт або ID-картку (з довідкою про реєстрацію місця проживання особи);

3. Через мобільний додаток Приват24;

4. За допомогою Терміналів самообслуговування (ТСО) Приват-банку.

Тернополяни, які є клієнтами ПриватБанку, отримають повідомлення-запрошення   проголосувати через мобільний додаток Приват24, а після погодження залишається лише знайти проект, який бажаєте підтримати, та натиснути «голосувати». При цьому банк гарантує повну безпеку банківських рахунків для учасників голосування.

Окрім цього, Приватбанк розширює канали інформування і відтепер жителі Тернополя можуть голосувати за проекти за допомогою Терміналів самообслуговування (ТСО).

Для цього потрібно:

  1. Вставити картку в термінал для авторизації в системі банку;
  2. Обрати на головній сторінці “Голосування за проекти міст”;
  3. Надати згоду на передачу даних сайту “Громадський проект”, натиснувши “Голосувати”;
  4. Обрати проект з галереї або знайти його за номером/словом з назви в пошуку;
  5. Ознайомитися з проектом і проголосувати.

Кожен мешканець може віддати один голос за малий проект та один голос за великий проект. У підсумку голосування ті проекти, які набрали найбільшу кількість голосів до вичерпання обсягу виділених коштів (а це близько 11 млн. грн.) будуть реалізовані у 2019 року.

Ознайомитися з проектами, котрі допущені до голосування, можна на сайті https://pb.rada.te.ua.