Публікації
14:29
13 Жовтня
995

PROFIT DAY твій день кар’єри

Публікації

В Європі безробіття, а в Тернополі “день кар’єри PROFIT DAY”

Місто Тернопіль охопить масштабний “день кар’єри PROFIT DAY”. Це комплексний захід, який поєднає у собі ярмарок вакансій, презентації від роботодавців, тренінги, та майстер-класи. Подія відбудеться в УД “Перемога”, вул. Шевченка 27. 25 жовтня з 12:00 до 18:00

Як зазначають організатори події, перш за все захід призначений для тих, хто шукає можливості працевлаштування чи бажає визначитись із майбутньою роботою і з пошуком себе.

Також на захід будуть запрошені професійні спікери з різних міст України, які проведуть тренінги та навчання на такі теми: самореалізація, публічні виступи, SMM, HR, креативне мислення

“День кар’єри PROFIT DAY” у Тернополі ми проводимо не вперше.  Основним завданням для нас є – допомогти студентам у пошуку роботи, яка їм справді буде подобатися. Молоді люди зможуть більше дізнатися про професії або навіть спробувати працевлаштуватися. З іншого боку це хороша можливість компаніям знайти собі професійних фахівців.

Надіємось, що  завдяки нашому проекту ми сприяємо вирішенню проблему працевлаштування для безробітної молодої людини і будемо корисними як роботодавцям, так і тим хто шукає себе.

Не втрать цю можливість, реєструйся за цим посиланням http://bit.ly/2NIuWT5 вже зараз!