Публікації
21:26
23 Вересня
590

Національне агентство з питань запобігання корупції не вимагає інформації по телефону

Публікації

Фото: Pixabay

Національному агентству з питань запобігання корупції стало відомо про факти дзвінків суб’єктам декларування від імені працівників апарату Національного агентства.

Дзвінки здійснювались з метою начебто уточнення  інформації, що вказана в їх деклараціях, або щодо проведення Національним агентством перевірок декларацій суб’єктів,- інформує сайт Національному агентству з питань запобігання корупції .

Звертаємо Вашу увагу, що спілкування посадових осіб Національного агентства з суб’єктами декларування відбувається виключно в межах повноважень, будь-які відомості запитуються в офіційній письмовій формі у суб’єкта декларування або відповідного органу.

Спілкування з суб’єктами декларування здійснюється працівниками апарату Національного агентства виключно з офіційних телефонів або електронних адрес, зазначених на офіційному веб-сайті.

Повідомляйте про вище зазначені випадки на: [email protected]

Звертаємо увагу, що факти використання персональних даних працівників апарату Національного агентства у протиправний спосіб документуються і надаватимуться до правоохоронних органів з метою правової оцінки та вжиття відповідних заходів, – як зазначено на сайті nazk.gov.ua.