Публікації
19:09
20 Вересня
701

Для вчителів і всіх охочих відкрито онлайн-курс з домедичної допомоги

Публікації

Скріншот

Для вчителів і всіх охочих, ГО “Смарт освіта” спільно зі студією онлайн-освіти EdEra запустили курс з домедичної допомоги.

“Для того, щоб організувати безпечне шкільне середовище, вчительство має володіти певними навичками. Одна з них – навичка домедичної допомоги”йдеться на сторінці курсу.

Курс поділено на лекції: “Як діяти вчителю/-ці” та “Чому вчителю навчити учнів”.

У першій лекції йдеться про те, що робити в разі непередбачуваної ситуації, як допомогти дитині або іншому дорослому, як уникнути паніки в групі та правильно покликати професійну допомогу.

У другій лекції є пояснення, як навчити дитей діяти самостійно в критичних ситуаціях та чого ще їх потрібно навчити.

Лектор курсу В’ячеслав Черненко  практик, який має медину освіту та досвід роботи є  магістром парамедецини, міжнародним тренером з домедичної і невідкладної допомоги, хірургом, головою Патронатної служби Міністра МОЗ.

Курс створено насамперед для вчителів, проте його можуть проходити всі охочі, адже навичка надавати першу допомогу важлива для всіх людей. Відео доступні цілодобово, реєстрація не закриватиметься. Після проходження можна отримати електронний сертифікат.

Цей курс представлений ГО “Смарт освіта” в межах проекту “Програма сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст матеріалу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерiв i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.