Публікації
12:55
17 Вересня
696

Ще два тижні триває прийом проектів на «Громадський бюджет 2019»

Публікації

 Третій рік поспіль у Тернополі реалізовується «Громадський бюджет» – проект, завдяки якому найкращі ідеї, запропоновані мешканцями міста, реалізовуються за кошти міського бюджету.

Прийом заявок на участь  у конкурсу проектів «Громадський бюджет-2019» триває до 30 вересня. Кожен громадянин України, іноземець або особа без громадянства, яка має дозвіл на постійне проживання на території України та досягла 16-річного віку, може подати один великий (від 300 001 до 1 450 000 грн.) або один малий (до 300 000 грн.) проект загальноміського характеру.

Згідно з Положенням, подані проекти до 22 жовтня 2018 року проходять перевірку на предмет їх відповідності вимогам, зокрема, щоб вони були загальнодоступними, не мали комерційності та були реалізовані на базі комунальних приміщень чи міських земель, а їх реалізація повинна належати до компетенції Тернопільської міської ради. Після цього проекти допускаються до голосування, що відбудеться у листопаді цього року. Голосувати за один великий та один малий проект зможуть особи, віком від 16 років, які зареєстровані на території Тернополя.

Проекти, що набрали найбільшу кількість голосів, будуть реалізовані у 2019 році.

Запрошуємо подавати свої проекти. Детальна інформація на сайті https://pb.rada.te.ua.