У парку Шевченка готують банош та бограч, щоб зібрати гроші бійцям

Джерело: te.20minut.ua

Фото: te.20minut.ua

Волонтерську кухню облаштували 24 серпня у парку ім. Т. Шевченка ліворуч від головної сцени.  Готують страви української автентичної кухні, а виручені кошти підуть на допомогу пораненим бійцям, сім’ям загиблих та добровольчим формуванням.

Волонтерська кухня працюватиме 24-26 серпня. Її облаштували спільно дві громадських організації – чернівецька та тернопільська. – Серед страв української автентичної кухні є бограч, банош, плов, курячі крильця, печена картопля, салати, солені овочі, ковбаски та інші смаколики, – кажуть організатори. – Готують чернівецькі кухарі. Спробувати справжні українські страви, підтримати волонтерів та добровольців запрошують усіх охочих.