Публікації
13:13
24 Серпня
797

На Теребовлянщині розгорнули велетенський 27-метровий прапор України

Публікації

Фото: ternopiltravel.te.ua

Данину пошани національному стягові віддали жителі Теребовлянщини.

Цьогоріч головні урочистості пройшли в смт.Микулинці. Усі присутні святковою колоною у вишиванках вирушили від центру селища до межі Теребовлянського та Тернопільського районів.

Біля в’їзного знака «Теребовлянський район» відбувся флешмоб «Символ нації», під час якого учасники розгорнули величезний 27-метровий синьо-жовтий стяг та заспівали Державний Гімн України і духовний «Боже великий, єдиний».

Завершилася акція, присвячена Дню Державного Прапора України, масовим фото у вишиванках, повідомили у прес-0службі Теребовлянської РДА.

«Наш прапор – як вогонь Прометея. Він допомагав українцям у стінах ГУЛАГу, він був з ними на Майдані, він є зараз на східних рубежах нашої держави. Це не просто майбутнє, це віра у нашу державу, в її незалежність та суверенність, в нашу спільну перемогу. Сьогоднішній святковий захід ще раз доводить, що спільними зусиллями ми можемо досягти значно більшого, і що кожен українець чи українка є частинкою великої нації», – відзначають перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Довгань та керівник апарату райдержадміністрації Марія Чех, які взяли участь у патріотичній акції.