Публікації
15:31
4 Липня
655

Звання “Мати-героїня” отримали 33 багатодітні матері в Тернополі

Публікації

Без-назви-2

В Тернополі голова ОДА Степан Барна вручив тридцять три відзнаки Почесного звання «Мати-героїня» багатодітним матерям. Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Голова облдержадміністрації подякував жінкам за їхню самовіддану працю та любов, з якою вони ростили своїх дітей.

-Я схиляю голову перед подвигом кожної з вас. Нехай діти будуть Вашою гордістю, нехай будуть завжди здорові та щасливі. Нехай вони лише радують вас увагою, успіхами, добрим та щирим словом. Нехай над нами завжди буде мирне небо!, – зазначив Степан Барна.

Керівник області наголосив, що сьогодні влада держави та області працює над тим, щоб надати необхідну допомогу багатодітним сім’ям, покращити їхнє соціальне становище, вирішити ті проблемні питання, з якими вони стикаються.

Нагадаємо,  Почесне звання України «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі усиновлених в установленому законодавством порядку. При цьому враховується вагомий особистий внесок мам у виховання дітей в сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття ними освіти, розвитку творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Оксана Пілат

ДОБА – doba te.ua
http://doba.te.ua/novyny/skandalnyy-dyrektor-uchylyshcha-yakyy-prymushuvav-studentiv-plazuvaty-mozhe-povernutys-na-posadu
03.07.2016